Tuesday, January 25, 2011

JCO-KSL apa makna tu????

Giler lama dowhhhh tak update..kata nak jadi blogger tegar..tapi HAMPEHHHH..mood ke laut je..lagi best layan FB..hahaa...main game...sampai daddy eisya kata ' sian,dedulu tak ada game,bila dah anak baru leh dapat main game'..amboi!!!giler bagus dia punya ayat..nak perli la tu...

ok..ok..kita layan cerita bergambar ye anak-anak...hikkksssss

Ice cok kat JCO..memang malatopppsss habis..masa ni g market baru kat JB ni..nama dia KSL..baru je buka...tapi oooo ramai tu cina loorr..memang tempat cina je ni..

hah,ni donut dia lak..yang ni saje je snap..yang lain dah habis kena makan..
korang nak tahu tak,nape g makan kat sini masa ni, sebab si Amani ni menangis masa ni..nak susu..puas dok cari tempat nak bagi susu...tak ada pun..last2 daddy eisya ajak dok lepak kat JCO ni..sambil bagi susu,leh makan-makan..eeiii suka tul macam tu...

ni budak,sangat suka makan donut..dah la nak yang ada coklat tu je..sampai comot2 makan..mana la mak dia ni??tak ajar anak makan elok2 ke...hahaaaa..

sekali dah makan,nak susu lagi..emm amik ko nak.. minum susu ada style ni..

dah penat gitu,gini lak ye..

lepas tu korang nak tgk model JCO..cun beb...jom jomm...


-






-









-













-




taraaaa..ni model yang memang tak laku..hiksshikss..


itu la dia cite bergambar tu ye anak-anak..hihiii..habis cerita..sambung wat kejee...


p/s:-
- byk tul ketinggalan cite korang semua..sempat baca je tak sempat komen..
-lepas ni cerita bergambar lagi...

9 comments:

[-suziey-] said...

perghhh menariks aku tgk ice blended tu..amani mkn x? ekekeke:D

Ummi Eisya said...

suziey,amani dapt susu perisa JCO..hahaahaa..

ibu_Arifa said...

hihihi...model yg boleh dibawa ke tgh tu.hihihi.

aku suka yogurt JCO. tak kacang badam tu lebih2..pergh...

ibuayahdamia said...

first time makan JCO masa kat batam...memang best ais chocolate dia tu..siap dapat donut free lagi kan..

tak jejak lagi KSC tu....

Sitisifir10 said...

aduiyai, donat yang mendera keimanan !!

Yan said...

ekekekeke..

minum susu penuh bergaya
tp kalu qis..
nak nyusu mesti baring..

Ummi Salsabila said...

seronok tgk eisya mkn..selera je..sbb tu sihat je..Donut jco paling sdp yg original.mesti amik yg tu jgk..
Ice cream dia pun sdp..huhu.
Me br habis pantang terus nak icecream..kn bebel2 dgn hubby..

UmiDAnisH said...

wahhh, nak sikit... boleh??? ummi eisya, nnt tolong email saya alamat umah erk, nak pos keychain =)

Intan said...

Eisya! Geram nya aunty tgk perut eisya tu, rasa nk gomoi-gomoi je! Chubby dan chumel lah eisya nie :)

Nampak shedap nih, tak ponah try lagi...yummy!

Fara, makin kurus nampak...muka nampak kecik, chantek :) Apa petua nie?