Tuesday, November 30, 2010

Tajuk: Lu Fikir La Sendiri..

 

Sekejap je rasanya masa berlalu..dah nak akhir tahun..bila dah berubah tahun tu,maka yang satu tu memang akan turut berubah la..pe tu??tentulah UMUR…oooo tidakkkkkkkkkkk…

Azam tahun ni ada yang tercapai dan ada yang belum tercapai lagi..kena la bawa ke tahun depan lak..Moga tahun depan leh la capai azam tu..

Bebenornya boring ni…tak tahu nak update pe…hihi.nyang boring sebab si Amani tengah tido..dia kalau petang-petang macam ni memang syok je tido..sampai time susu pun dia langgar..terpaksa kejutkan dia..tapi minum skit dah tido balik..memang lena habis la..

tapi cuba time malam..amik ko..tido sejam bangun,,sejam bangun..bangun menyusu la..sampai lenguh2 badan..tapi nak wat macam ne..itulah pengorbanan ibu..ada anak kecik ni memang tak cukup tido punya..tu belum kes si kakak lagi..pening pening..

ehhh,dari aku merapu cite yang tah apa-apa ni baik letak gambar yang menyejukkan mata..hati pun tenang je..jom tengok!!!!

IMG_6564-1

IMG_6594

IMG_6576

IMG_6611

IMG_6566

IMG_6599 

Nama: Nur Amani binti Mohd Adzhar

Umur: 36 hari..

 

itu dia…wajah terbaru Nur Amani lak..sian Amani kena layan ummi dia ni..tido pun daku gerak suh amik gambar..hehee..kijam!!!!

 

p/s:

-bila nak tulis pengalaman bersalin ni??fobia rasa kalau teringat..

-nak pergi holiday…tapi tak tahu nak pergi mana kalau bawak Amani ni..

-menantikan saat MERDEKAA!!!!!!

8 comments:

ibu_Arifa said...

comelnyer...lebat tul rambut diakan. nasib la pakai hairben merah tu.. kalo tak dah mcm bany boy lak bila tgk ber set baju biru mcm tu.

membesar dgn sihat dan selamat yer Amani..

zura@iwan said...

cutenya tgk amani....jeles ai...hehe...

lily azliyana @ mama zara said...

tgk amani, rase tak sabar jek nk tunggu adek Zara kuar..tapiiii..bile Fara ckp psl fobia ngn pengalaman bersalin tuh..trosssss rase seram sejuk plak..huuu

ieda said...

alo2 .. cumeinya amani .. kejap jer dah 35 ari kan dikk :)

shila ariff said...

saat Merdeka??..tak abis pantang lagi ye???...ye le, umur dah makin meningkat..byk benda lagi yg tak tercapai ni...huhuhu...

zurazari said...

sangat comel...
best kan bau baby tgh kecik2 nie...
raser cam nak putar kan waktu jer...hehehe...=))

[-suziey-] said...

wee comellll...gbr mantap! hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

comeynya tetiba teringin nak baby plak,