Sunday, March 21, 2010

Suprise!!!!

Lamanya rumah ni sepi..memang sekarang,umah eisya akan semakin sepi sebab penulisnya skrg ni tak berapa sihat skit..tunggu penulis dah sihat barulah ceria kembali..Ni pun gigih dan update gak..tak nak cite banyak,layan je la ye....

sebab ni lah gigih nak update tu..daddy wat suprise bagi kek masa dia balik keje..wah,giler terkejut masa tu..Thank u daddy for the suprise gift and celebration.love u so much..

so malam tu,daddy ajak BIL n family semua makan kat umah..makan pizza..pilih ye nak yang mana satu..

ni eisya ngan her cousins..tapi ade lagi 2 girls yang tak ade dalam pic ni..diaorg pergi Bali sempena holiday ni..

hihi..eisya nangis sebab tak ade orang nak layan dia..semua sibuk nak makan..lapar beb..

ok,ni lak pre celebration masa malam sebelum tu..makan kat Vivo..masa ni BIL yang belanja..thank u..

ni budak yang jual mahal..suh bergambar berdua tapi malu..ni eisya dengan anak sedara ibu eisya..kiranya anak sedara biras ummi la..

auw,tangan dah letak atas bahu,tapi still tak nak pandang sesama lagi..kekeekeeee

ok..makanan dah sampai..antara makanan malam tu..makan ringan je sebab dah makan kat umah..

aksi eisya mencelup kat tangan dalam air mocca tu..dia makan krim kat atas tu..sedapnya..

sekali masa dah balik dari Vivo tu,duk la kejap kat kusi kat luas JJ tu,eisya leh la berkepit je ngan abang ni tadi..siap lentok lagi masa nak ambik pic dia..memula malu..cute tul..

ok..ni last pose eisya bagi..masa dia duk macam tu,dia cakap bar bar..layan je la eisya..pose benda la ni..

sampai sini dulu cite birthday ni...daaaaa..


p/s:-
-buat semua yang wish birthday,terima kasih banyak2..sayang korang semua..
-daku masih baca blog kawan-kawan,tapi kadang-kadang tak tinggalkan jejak..sory ye..tapi baca tetap baca..
-part loya dan muntah2 tengah melanda dengan hebat sekarang ni..tak sabar nak habiskan part ni..hihiii





11 comments:

Intan said...

Amboi amboi eisya sayang...sakan dia lentok ye...he he...aqeel tak jeles ke nanti nie :D

10 said...

wah... bestnya dapat kek besday siap ada yg belanja lagi...

alahai eisya nangis sbb xda org layan ek... meh main dgn hawa...

ibu_arifa said...

cantiknyer kek..aku dah agak dah.. sure ada suprisenyer dr daddy eisya.. kekonon jer tgh 'pokai' hihihi..

pandai eisya pose tuh..best tul.

shila ariff said...

part loya n muntah tu mmg menyeksakan skit TAPI..itu le nikmat masa peknen..dlm keadaan aku skrg ni..rindukan saat2 itu...huhuhu..sonok..pening skit..ngadu kat hubby..muntah skit..ngadu kat hubby...huhuhu...

Ummi Eisya said...

intan->hihi,aqeel tak tahu tu..

10->klu hawa dekat ummi dah hantar eisya kawan ngan hawa

ibu arifa->entah la daddy eisya..dgn aku dia ckp pokai..sayang duit ar tu..hihii..

eisya ni gatal tau..

shilariff->uwaaaa..memang best tapi kalau dah makan muntah,makan muntah..aku dah lembik dah..klu dulu leh la nak manja skrg ni,eisya yang manja dulu..hihii

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye dpt supriseeee..!!hehe

comei eisya wt gaya lentok ngan abg tuh..=D

kakyong said...

amboi.. best nya.. kek, pizza...

hepi belated, semoga hepi selalu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehehe...tak der pengalaman loya2 maa peknen...cuma time gosok gigi tu ader lah...

weiii..bestnya adr org belanja makan...sian eisya tak der org layan..

firahadifa said...

bestnyer dapat surprise partyyyy

[-suziey-] said...

perghhhh sukanya ciskek ituuuuu..huhu sedap wei..bestla..romantik gk hubby ko ye siap buat surprise:p

slmt menempuh trimester yg meloyakan:p

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi belated besday ummi eisya..
wooow, suprise ghitew.. bestnyer..
double celebration lagik..