Wednesday, March 10, 2010

Berita Terkini..

Alhamdulillah..syukur sangat-sangat..memang tak sangka tul..InsyaAllah eisya akan menjadi seorang kakak tak lama lagi..Moga eisya akan menjadi kakak yang boleh menjaga adikknya..

pergi scan ni sebab nak tahu dah berapa minggu..leh lak aku lupa nak tanda kat diari tarikh akhir cik P tu..dah susah nak kira..so doc kata kena scan baru leh tahu..so sekarang dah 6 minggu lebih..

moga kandungan aku selamat hingga ke dua date nanti..amin..

p/s:
-jom reramai kita join kelab ni..
-moga kawan yang lain juga dapat berita baik tak lama lagi..
-eisya asyik nak berkepit je sekarang..

19 comments:

Farra Dhelina said...

auw.. taniah kak.. org kata & bdasaarkan pgalaman sy, pyakit ni pyakit berjangkit! lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;p

sharifah syahirah TSM [chep] said...

nnt iesya xleh manja ngan ummi lagi.
huhu~
xpe.aunty chep adik.

nak anak buah lelaki plak!
boleh buat geng =)

Intan said...

Nak join nak join club tu boleh...he he :D

Tahniah sekali lagi buat fara dan husband :) So so so happy for uols!

mama tisya said...

tahniah2...eisya nk jd kak long

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah....akhirnya penantian ko tercapai gak...semoga eisya dpt jadi kakak yg baik...take care...


p/s: tgk nama dr norraini tu pun dah tahu kat pakar puteri kan...aku biasa dr laila...

ibu_arifa said...

wah..alhamdulillah..tahniah Fara.. bestnyer nak Eisya dah ada kawan tak lama lagi..tulis Eisya nama kat barang mainan cepat...hihihi

ummiaqeef said...

congrate..semoga eisya menjadi good sister.. ;P

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

thniah fara..
eisya nanti ada kawan..

miera said...

tahniah yer...best la nnti eisya dapat adik..miera kena tunggu 3 tahun lg baru leg preggy lak.. :-)
jga baik tau kandungan tu...moga selamat semuanya..amin..

Ummi Salsabila said...

wah! tahniah2!! seronoknya dgr..:)

eisya dah jd mcm aufa ke.nak bkepit je.hehe

mama naufal said...

Tahniah Kak Fara..
Kejar output, jgn x kejar.. huhu..

10 said...

hohoohohooo... tahniah... eisya dh nk jadi kakak ek... best la dia dah nk ada kawan... tahniah sekali lg...

~ ms julie ~ said...

kak faraaaaaaaaaaaa...tahniah!!
he3..so excited la syaye..syame2la kite mboyot raya tie yerk..huahua..kak..anak kite sm taun lg..tp sy bsalin dulu la dr akak..sy da nk msuk 12w..papepun tahniah yerk kak..(syaye gumbira!!)

PuteriSatu said...

faraaa... tahniah dari akak.. doakan akak pulak ikut jejak langkah fara ye... ada rezeki kasi adik kat Aqilah this year...hiks..

shila ariff said...

tahniah fara...itu le rezeki...amin..moga dimurahkan rezeki lagi..jaga diri n kandungan bebaik ye....

p/s: kami pun plan nak tmbh satu lg pertengahan tahun ni..kalo ada rezeki..kalo blh nak girl plak..kalo boleh le..insyaAllah...

ibu emy efy eqy said...

alhamdulillah, eisya dah nak jadi kakak.

yang penting mama eisya jaga kesihatan baik2 ye. insyaAllah semuanya akan selamat.

[-suziey-] said...

alhamdulillah..syukur..hehe...aku pn nk berusaha gk ni..doakan aku wei..hehe

MeL MikaiL said...

wow wiii congrats..beshnya! ;)

kakyong said...

tahniah... bila jangka due?