Thursday, March 4, 2010

Aleesya & Arissa

Auwwwwww..malunya...akhirnya kak intan a.k.a ibu arissa yang update cite ni dulu..dah basi dah cite ni..hihi..Pertemuan dua blogger di adalah di KLCC..masa CNY yang lepas..masa tu memang dah plan nak jumpa kak intan ni..nak sangat jumpa ngan arissa baby pa&ma ni..tapi sayang tul sebab tak lama dapat berborak ngan kak intan..bayangkan la,keluar dari kul 12 sampai kul 5 lbh baru nak jumpa..mahunya tak penat..eisya dah 3 kali tido sepanjang berjalan tu..tidur sekejap-kejap la..lepaskan penat agaknya..jom layan pic sambil cite..syok skitkan..


taraaa...akhirnya bertemu gak..bestnye..dapat kawan baru..memang tepat je kak intan nak sampai tu,eisya leh lak senyap je..sekali tengok,dah tertido rupanya.,tak dapat la jumpa arissa..tak sempat nak berbual lama..sebab kitaorg pun dah nak balik..peramah kak intan ni..tak la segan sangat..insyaAllah nanti dapat jumpa arissa lagi..

hihi..dapat amik pic ngan arissa..memula arissa takut gak,tapi lelama tu ok..cute tul arissa ni..geram ngan kulit dia..putig gebu dan lembut tul..rambut arissa pun halus..perang u..macam anak 'oberc' gitu..hihiii..ade gaya macam anak sendiri tak..kakaakaaaa...

ni la budak yang dah recharge energy dia tu..hah,amik ko..sekali nak main sudu lak..layankan jela..habis dia ketuk2 meje tu..malu i u...yang best tu,memula ni nak ajak kak intan makan sama sebab kitaorg macam lapar la..tapi call kak intan tak pick up lak..so daddy eisya cakap,tak pela,next time baru belanja kak intan makan..wat plan nak g makan pizza je..sekali masa kat luar pizza tu,macam pernah tgk je stroller yang kat pintu pizza..rupa-rupanya nampak kak intan ngan family makan kat situ..hihii,sama taste la kita kan..sempat lagi jumpa arissa masa tu..sedap arissa makan spageti kalau tak silap..nyum..nyum..



ni hadiah yang arissa bagi..hadiah pe tu..
terima kasih ye arissa..

eisya tak bagi ummi nak bukak ok..nak bukak sendiri..habis dikoyakkanya sampul hadiah tu..

beg minnie mouse..suka tul eisya masa dapat ni..terus nak pakai..beg ni,eisya bawak g umah babysitter..isi barang mainan masak-masak..penuh satu beg eisya isi..layan jela eisya..janji eisya suka..

p/s-sekarang minggu exam..bz nak menanda paper la sekarang

14 comments:

MeL MikaiL said...

eisya tido time tu ye? hehe..klu eisya bgn apalah yg eisya & arissa akan borak kan? hehe..dua2 pun cute!

Intan said...

Thanks ye fara coz sudi jumpa weols nie, wlupon dah petang...muah ha ha! Sorry sgt2 ye :D

Sangat tak puas borak ngan fara kay ;) Arissa dan eisya pon hr tu tak dpt "kawan-kawan" sgt kan :(

Waaa aunty happy tau eisya suke beg yg aunty kasi tu...muah muah sikit kat dak comel gebus bam-bam nie!

P/s: Next time fara turun KL, leh ajak suziey dan farra jumpa sekali naaa :D

ibu_arifa said...

huhui...bestnyer ko dah dapat jumpa kak Intan dan Arissa.. pastu mkn kat kedai yg sama pulak tu lepas jumpa..lawak betul lah..mcm ada jodoh jer nak jumpa lagi jer korang pasni...huhui best!!

Mama_Aqish said...

wah tanteknyer hadiah...pink colur gitu...mesti eisya syka bangat kan

[-suziey-] said...

huhu..aku jeels...ko yg jauh dh jmpa arissa..n arissa yg jauh dh jmpa eisya..jelesssssss:p

syiok korang bergossiping yek/.jmpa kejap pn best ape...kejap tu la sweet moment..hehe

Farra Dhelina said...

yeahhh btl tu kata kak intann! i loikeee..

nk jumpa jgkkkkkkk ;p

nnti blh i sedia kan serawa drian utk uuuu 'wink2 ;)

mama tisya said...

arissa & eisya dh jmpe..sronok la ye..nk2 eisya dpt beg minnie mouse tu

CuTeMiUt78 said...

wah.. best gitu jumpa blogger..

ibu damia said...

cantik nya beg tu....leh eisya bawak gi school nanti..

p/s: beskan dapat jumpa rakan2 blogger baru ni...sure banyak yg nak digosip...

Diarihatiku1976 said...

wah.. best dapat hadiah...

lily azliyana @ mama zara said...

cantknya rmbut si arissan tu..ikal kat ujung..=D..syg gak eisya tgh tdo..klu tk mesti comel budak berdua tu amik gmbar sesama..hehe

10 said...

oooo... jumpa2an ya... best la... eisya tido lak... apa la eisya ni... dah dpt jumpa kwn pun mau tido lg ka?

bayangkan kalo la eisya x tido masa tu, camna la agaknya eisya berkawan dgn arissa tu ek?

comelnya beg eisya... ada minie mouse lg...

E.L.I.Z.A said...

best best dpt jumpa k.intan & arissa..kami yg kt sini ni pum belum jumpa lg..x aci nihh :P

ibu_umairah said...

....alahai comeiii nyaaaa.......