Wednesday, March 10, 2010

Bercanda Di Pasir & Pantai..

Ni cite yang dah lepas..tapi nak update jugak..hiiihii..btw,ni cite masa CNY hari tu..masa kat kuantan,boring,tak tahu nak g mane,so ajak la g Telok Cempedak..pe lagi,wat le keje seperti pelancong tu..amik gambar..layan picas ni..dabom...



sebahagian pic eisya..sangat teruja eisya sebab dapat main pasir..habis di sapu ke seluruh badan dan jadi syampu kepala..si ibu,pe lagi menjerit terkejut..dah macam cikgu Linda AF masa tu..ni kes terbiasa menjerit dalam kelas..hahahaa..


si ibu dan anak yang sama-sama tembam..hihii

terpancar cahaya kebapaan di bawak ketiak si ayah..kekeekeeeee

hah,sekali masa nak balik tu ternampak la orang lukis potret ni..tanya la,kalau budak2 ni leh tak lukis..dia kata boleh je tapi susah skit la..so pe lagi,memang dah lama nak wat potret eisya..on jela..dekat nak sejam gak lukis padahal sepatutnya 20 minit je..hihii,eisya tak duduk diam..siap main movie lagi suh eisya duk diam..jadi tumpuan lak tu..ramai orang kerumun..semua puji eisya..ade tourist siap cakap lagi 'beautiful'..ops,jangan kembang riak ye ummi

dah siap..dari petang hingga ke malam..

close up skit..ni hasil scan potret tu,sebab tu tak penuh kepala eisya..sama tak??



9 comments:

ibu_arifa said...

syoknyer korang dapat bercanda di pantai gitu..tak mandi ker eisya?

cantik potret tu, serupa..tang mata yg mahalnyer tuh

shila ariff said...

wah..nnti jgn lupa 'frame'kan tau...kenangan yg bermakna tu..nnti dah besar skit..boleh eisya simpan..tanda kasih syg ummi dia...

Cik Anie said...

suker tgk giginyaaaaaaa...huhuuhuhu

Ummi Eisya said...

ibu arifa->tang mata mahal ye..hihii..tak bagi eisya mandi pun sebab malas nak bersihkan bdn dia balik lepas tu..

shilariff->memang nak framekan pun..kenangankan..

cik anie->suka gigi..gigi eisya kat bawah ade 2 batang je..bila la nak tumbuh lagi satu..

ibu damia said...

sweet jer potrait tu....cute...aleesya pun ader satu, ayyunie ni bila lah nak buat...kena pi putrajaya lah buat macam aleesya dulu...

p/s
; congrats sekali lagi yer pasal"positif" tu...

Intan said...

Mestilah org puji eisya "beautiful" coz she is maaa kan sayang!!!

Nice lah potret tu fara, nie mesti nak gantung dlm bilik eisya nanti nie kan :)

Ummi Salsabila said...

gumbiranya eisya pi pantai..cantik pnti telok cmpedak ek..

potret tu mmg sgt cantik coz orgnya..boleh framekan.gantung dlm bilik.so,nicela..:)

Farra Dhelina said...

sama tapi tak serupa.. :)

[-suziey-] said...

tomeyyyy..rindunye ngn eisyaaaaaaa...wei nape blur ni..xpuas tgkkk