Saturday, April 10, 2010

Salam semua....

Apa khabar semua..... Ni dady eisya yg update blog ni. Ummi tgh kumpul mood untuk update blog. Tgh2 pregnant ni blh lak sakit gigi. Kesian lak tgk ummi eisya menahan sakit dan susah nak kunyah makanan.

Semlm gi second check-up dgn Dr Noraini. So far alhamdulillah baby ok. Baby berada di dalam rahim. Tgk baby pun dah besar. EDD mcm end of October or early of November. Kalau October blhla buat birthday sekali je dgn Eisya. Haha......

Anyway layan jela gambar Eisya posing kat dlm umah.....

Ummi Eisya kim salam semua.
Tak lupa juga terima kasih semua.

8 comments:

ibu_Arifa said...

Alhamdulillah..baby dan Fara sihat semuanyer..part susah nk telan makanan tu...ko kena sabar byk2 lah Fara..kiss2 kasi kuat semangat sikit,, muahhh..muahhhs..

makin comey dah kakak skrg!

Intan said...

Eisyaaaaaa lama nya unty tak tgk dia!

Nak kasi kiss satu kat dak comel nie...muah muah muha...eh terbagi tiga laks :D

Alaaa mummy eisya sakit gigi ye sayang. Sakit tuuuu, intan pon pernah gak kena masa peknen kan 1st baby dulu, sgt tak tahan :(

Hopefully cepat lah go away sakit gigi tu....

sharifah syahirah TSM [chep] said...

haha,
abg adzhar updet.
perkembangan yang baik.
go adik iesya,
keluar cepat, boleh sama ngan kak long iesya. huhu.

nak anak buah lelaki.
=)

kakyong said...

kakyong dah merasa sakit gigi masa mengandungkan aliya.. 1 minggu menahan sakit, nak cabut tak leh sbb dah 7 bulan masa tu... x leh tidur mlm dibuatnya..

Naura's Villa said...

rajinnya dady tolong update kan..

shila ariff said...

hah..org peknen ni mmg kebarangkalian nak sakit gigi tu ada...kena ambik susu ni..kena dptkan calcium yg seckpnya...anyway..moga baby n ummi sentiasa sihat n berkembang dgn baik...amin..

Ummi Salsabila said...

siannya ummi skt gigi yer.rajinnyer daddy eisya tlg update kan..:)

[-suziey-] said...

waaa lepas sudaaaaa rindu aQeel pd eisya..tq so much ye dd eisya..huhu kalu nk tunggu ummi eisya update lmbt lg ler smpai simptom mual nya tu ilang..neway...get well soon ye ummi eisya..sian ko sakit gg ek..besela dugaan dan pengorbanan utk melahirkan zuriatmu ke dunia..ecewah:D