Saturday, May 14, 2011

Wordless Saturday..(leh ke tajuk tu??)

Seminggu tak update blog..memula tu tak sempat,bila ada masa,blog lak problem..so tak ada la n3 utk minggu ni..orang lain dah dah berduyun update,aku baru terhegeh2..emm..mcm ne nak dpat BE ni..hihi..berangan lebih..

Dah tu,kekeringan idea lak ni..so nak wat WORDLESS Saturday la..belasah je la..

korang suka makan burger tak??daku suka gak..tapi sekarang ni,dah jatuh chinta ngan burger ni..sedap oo..OBLONG!!!!

 

BURGER MAT SALAI…..

IMG_0687_e

tengok tu,’Makan Tanpa Was-was’ ye..hihi..

 

IMG_0688-1

ni burger ayam..sedap..terbaik..harga tak silap rm3.50..

 

IMG_0686-1

ni aisblend dia..sedap gak..harga tak ingat..hihi..

 

tempat korang,ada tak burger mat salai ni??

6 comments:

eT said...

telan ayaq lioq tgk bege...huhu...
ngah pantang nih...sabo2...

ieda said...

waa leh tahan nie dikk .. leh lah try nie :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye burger tu..
kat mana jual ni?

Gieyana said...

wrapping oblong tue cantik siut..sure isinya pon sedap..:)

ibuayahdamia said...

pernah rasa..memang best...tapi kedai yg bukak jual mat salai ni dah tutup pulak ka area rumah aku ni...huhu..tak dapat lah rasa lagi..

mamamuhammad said...

sedapnye tgk..kat mana ad burger ni??jb je ke?kl ade x?terliur sy tgk..