Friday, May 6, 2011

Tak suka cuti???nape???

Habis dah satu minggu bekerja..bila dah lalui satu minggu tu rasa macam sekejap je.tapi nak melaluinya,asyik tunggu jumaat je..hihii..

sape tak suka cuti..tul tak..eh,ada gak tau orang yang tak suka cuti..ada member aku tu,bila jumaat je mesti dia kata,boring la..

huh,aku skit punya tunggu nak cuti..dia leh kata boring..entah la nak cakap pe..kalau kata bujang mmg le boring sbb tak tahu nak wat pe bila cuti,tapi ni dah kawen,dah ada anak pun..nape ekh..
sian gak anak dia,asyik mak kerja je..

dah tu,kalau hari biasa pun,balik keje pun lambat..hidup dan matiku untuk kerja..hihi..workaholic tul..mmg bagus..

satu minggu ni mood kelaut tul nak menulis..tension la..kalau boleh memang tak nak tension,sebab bila tension pengeluaran susu untuk amani mesti kurang..ni pun dah susut gak..adoi..

dah la tu ekh..tak de input yang berguna la aku berceloteh ni..idea pun tak datang ni..ok daa...


terjumpa lak pic eisya yang ni..letak la..ni wat utk besday eisya dulu..lepas ni kena wat lagi la..utk eisya dan untuk adik lak..

7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sapelah yg x suke cutikan..
klu blh hari2 nk cuti.. :)

BabyIntan said...

Samalah, dulu masa kerja mmg tak sabar tgu hari Jumaat coz after that cuti!!!

Den time bujang dulu pon seronok gak apa...tapi kesian kat ur fren tu ye, nape asik korje je :(

Latest n3: Lagi Gambar ‘Si Comel’!

Gieyana said...

aku sukaaaaa cuti..kalau boleh tiap2 hr nk cuti n dpt gaji buta..tp mn ada owg nk bg gaji without do nothing kan..so tpaksa ler kerja..nasib baik keja x ler teruk sngt although kdg2 time ujung bln n awl bln busy thp gaban..kekeke...

cantik koleksi gambar2 anak ko..tp mcm blur sket la..

Putra Mama said...

i like cuti.. kalo jd cikgu pun best, cuti byk..

Ummi Salsabila said...

comel2!
guna software apa yer buat collage camtu? nak buat utk adam jgk..beday nak dkt dah ni..hehehe?

ibuayahdamia said...

ader ke yg tak suka cuti??? aku ni memang sentiasa suka cuti..sebab itu jerlah time nak bawak anak2 gi jenjalan dan makan2 luar..

bila nak jumpa-jumpaan ni???

shila ariff said...

cuti hujung minggu le 'the best'..kalo ditambah dgn satu 'public holiday'..lagi le 'the best'...huhuhu..