Thursday, September 8, 2011

Tolong jangan perasan ye..Ko tu bukannya kurus..Gemss tau tak!!!


Tajuk kat atas di tujukan untuk sape???

Jom tengok sapa yang kena ayat tu...


 untuk si tomei ni ke..ooo tidak..Amani tomei la orangnye..Budak tomei ni dah 10 bulan..tak lama lagi dah nak setahun..sekejap je..tu yang rasa nak ada baby la..hahahaa...


 perempuan ni la..yang pakai tudung oren tu..hahaha..konon bajet slim la tu..eh,yang sorang lagi tu,memang slim tau..sekarang ni dah bergelar Pegawai Farmasi kat Hospital Kota Bharu Kelantan..dah jadi awek klate..kecek klate pun dah pandai..bagus2..


 ni masa raya..bawak sedara mara pergi Telok Cempedak..cuci-cuci mata skit..hehee...


tapi keje dia,sedara mara dok shopping kat situ,kita orang bergambar je la..


 ini anak dara yang sulung la..Eisya baru bangun tido..kepenatan dah main dengan sepupu dia..


 ni adik perempuan saya la..sorang dah keje.sorang lagi tengah belajar kat Qairo..insyaAllah,2014 akan bergelar Doktor.


 kak de ngan angah,along rindu sama kamu..bila lagi kita dapat kumpul.raya tahun depan lak kan..



p/s:-eh,ada perubahan skit la 'rumah' ni kan..nak edit betul-betul kena tumpukan..Header pun tak tukar lagi..Amani dah masuk 10 bulan ni..akak,tak sompet la nak godek-godek dah..Sapa leh watkan..hihi..

8 comments:

Ila said...

masih slim aper..huhuhu..jeles tgk org selim ni...

Anamarza said...

mana ada gemuk, slim apa..hihihi kitaorang pun tahun ni masih dapat berkumpul kelima-lima adik-beradik perempuan, next year tak tahu la

Zue AnnaLeeya said...

tak gemss pong.... slim jerk...
klu akak nih yerlah gemsss... huhuhu...

Zie Fauzi said...

alaaa,kak.. Okla tu.. mana ade gemuk...kurus je Zie tgk.. lain la Zie ni,dagu pun dh berlapis.. hehehe...

Cik Puan Zura said...

ehh tak gemuk pun...slim lagi la tu... gemuk ni mcm saya...hahaha..baju saiz 48 seluar x ada saiz... comeynya anak dara awak

::NureeN:: said...

ramping la.. mana da gemuk pon.. hehehhe...

* mintak izin copy gambo eisya n3 semlm ek.. tgk n3 nureen esok.. ;p

BB Luvs Me said...

cute baby! nice blog!!!!

lovely blog!!!!

xoxo
BB Luvs Me

Come join our facebook giveaway and get a chance to win clothes for your baby!

Feel free to visit our website bbluvsme.com!

::NureeN:: said...

link

http://nureenasir.blogspot.com/2011/09/2-syawwal-in-purple.html