Monday, September 12, 2011

Sambungan N3 perempuan gemss..

Sambung n3 yang bergedik tak padan gemmmsss tu..


 yuhu...melompat sakan tu..peluh gak la..hihi..eh,ada orang mcm melompat tapi kaki tak terangkat..ape cer??


 tetiba ada orang nak kawan ngan eisya..malu2 anak i u...hihii


 posing dari kami..sepupuss..2 dah kawen lain semua available lagi..hihi

 ini adik bongsu..dia sorang la hero kami adik beradik..


layan posing gak mak sedara i u..yang pakai tudung pink tu..hihi..


sape lah over posing tu..emmm malas nak cakapkan..hahahaaa

with suami tercinta..mentang-mentang daku rendah skit,dia pun nak ikut..ke perli tu b?.hehee

 layannnnn..


mcm titanic ek lelaki tu..

 eh,kami 2 beradik lagi..yang kat belakang tu,diorg tgh shopping..kami,layan gedik..


habis dah n3 ni..daaaa..

p/s:-semalam kul 10  layan tv9..tgk cite The Cave of the golden rose.. teringat zaman muda2..korang layan tak cite tu..Tarabas..

5 comments:

Anamarza said...

same la semalam layan citer tu jugak, hihihi,

bila la dapat jalan2 plan nak ke cameron nanti tapi tah bila terlaksana tak tahu la

Ila said...

wah,eisya..ada anak mat saleh nak bekrenalan ek...heheh

[-suziey-] said...

puas aku tilik mana satu la ko dlm ramai2 yg melompat tu..mmg xleh cam..kena tgk corak baju..ekkeekekek:D

ganas korang ek..

[-suziey-] said...

puas aku tilik mana satu la ko dlm ramai2 yg melompat tu..mmg xleh cam..kena tgk corak baju..ekkeekekek:D

ganas korang ek..

ibu_Arifa said...

hahaha.."lepas" yer cik hubby ko bg wat aksi sebegini..mmg sempoi plus sporting habis lah korang sume ni.