Tuesday, September 13, 2011

Bila Eisya & Amani Berkebaya..

Comelkan kalau budak-budak berkebaya..
Tahun ni tahun ke 2 eisya raya pakai baju kebaya..yang tahun lepas beli kat pasar borong pandan..pakai baju kebaya nyonya..sekarang,baju tu dah out of services..bagi kat adik jela..

62937_440089489805_596249805_5043897_1116296_n ni la baju kebaya tahun lepas..orang kata eisya mcm ibu indon..hihi..



untuk raya tahun ni lak,ummi pilih kebaya lagi untuk kakak..cuma kali ni,tambah ngan adik lak.. yang hari tu kan ada letak pic yang eisya n amani berkebaya kat sini..cuma kali ni,tambah ngan pic adik lak..jom tengok..
IMG_3229
IMG_3231
IMG_3228
ni la kebaya eisya tu..beli kat ayu atau kebaya zarina ayu collection..

IMG_3248
ala-ala..tomeinya ucuk saya ni..Amani..

IMG_3250
hah,tu keje amani sekarang..nampak apa2 je masuk mulut..haihh..

IMG_3256
IMG_3253
IMG_3264
amboi adik,rajinnya baca buku..bagus2..

IMG_3268
IMG_3271
tara…comel tak Amani berkebaya..lum setahun dah ada kebaya..kelass ko dikk..ummi dulu,dah sekolah baru dpt kebaya..hihii
tengok la amani tu,tak pakai skarf n headband pun..padahal dah beli tapi amani ni susah skit nak lekat atas kepala dia..pakai je,cabut..paksa pun tak jalan..kakak eisya gak yang suka pakai sekarang ni..

p/s:-minggu ni keje 4 hari je..yahoooo..

9 comments:

zaidah said...

comel betul adik bergaya dengan baju kebaya.....muahhhh

Huda said...

cantiknye :) comel sangat mereka berkebaya :)

misya said...

alololo cutenyer

BabyIntan said...

Tiga2 sedondon! Senang kan fara, omak anak semua pakai sama...nice ;)

Lily@MamaZaraZareef said...

alalalal..comelnya dua2 ni berkebaya..lagi2 si kecik amani tuh..kecik2 dh pakai kebaya ye cyg..super duper cute tau..ngan aksi2 sngih die..geram betul tgk...hehehhee

*∽ IZAN ∽* said...

comelnyer...! kecit2 dah pakai kebaya..! hari tu cari gak utk anak dara ku tapi tak jumpa saiz uhuhuhu

Anamarza said...

tgk gambar eisya dan amani ni teringin pulak nak belikan Safiyya kebaya hihihi

Ummi Salsabila said...

eisya dah lah pandai posing.chubby pulak.cantik pakai kebaya tu..

sedonodn pula dgn amani.comel2..

mama rifQy said...

comel eisya ngn amani berkebaya!!!