Wednesday, September 7, 2011

Raya..raya..raya..1st edition..

Adoiiii..semua orang dah wat n3 raya yang berjela-jela..siap raya ke berapa tah..daku gak yang baru nak wat n3 untuk raya..ketinggalan skit la..eh,cite dengan gambar lagi bestkan..syok skit..baru realkan..jom..jom..

 

IMG_3027  IMG_3028

hah,ni korang tak kenal ke sapa..ala sapa lagi la kan..cik eisya gedik la..hihi..time mood nak bergambar datang,tak yah suruh posing pun jadi je..tu semua hasil idea dia sendiri la..layannnnn..

 

IMG_3050

inilah family kecik saya..tema warna purple,tapi baju en.daddy purple yang dah jadi warna biru dalam gambar..tak sedondon jadinya..layannn gak la..

eh,semua pakai kebaya tau..kebaya beli dari kebaya zarina ayu collection.. suka sangat sebab cukup lengkap untuk ummi,eisya ngan amani..senang kejekan..

 

IMG_3019-1

ni gambar berdiri ye..tapi tak berapa cantik,sebab amik tengah panas..pakai snap je lepas balik beraya..tahun ni,tak banyak la pic raya..mcm rugi je..

 

IMG_3040

IMG_3038

tu semua lengkap dalam family besar..yang duduk hujung satu keluarga tu,pak sedara..dia sekeluarga join la bergambar masa ni..yang purple gelap tu,ummi ngan abah tercinta..

eh,yang kucing putih tu pun adik-adik cakap dah jadi keluarga daku gak..emm..layan jela..mmg diorang ni peminat kucing..

 

IMG_3046

ini gambar ngan adik beradik..termmasuk la 2 cucu atuk yang comel tu..hihi..yang tak de cuma menantu a.k.a en daddy la..dia tukang snap..

 

IMG_3049

layan..pic 3 beranak yang en daddy pakai snap je..tu jela yang adoo..siannya la kan..hahaahaa

 

IMG_3036

ni cik eisya bergedik ngan pakcik sepupu dia..budak lelaki tu sepupu daku la..gedik tul eisyakan..hihiii

 

dah habis..tu jela pic yang ada..raya ke 2 tak snap pun..tapi pic gedik lagi kat TC  ada la..nanti kita sambung n3 tu lak..

jap..jap…ada orang nak suh letak pic dia gak la..

 

 

 

 

mana..mana..

 

 

 

 

 

 

sebok tul la..

 

 

 

 

 

 

 

 

nak gak tayang muka…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nah amik nak sangat…

 

 

 

 

 

 

 

 

tara….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3019

hahahaaaa..(ketawa besar ye..) tu je…daaaaa..

 

p/s:-kenapa tahun ni rasa macam sekejap sangat raya..macam tak puas je..raya dapat jumpa sedara yang jauhkan..setahun sekali je jumpa..

5 comments:

ummiaqeef said...

wah,cun lah cikgu ni..hehe

mama tisya said...

ank2 & ibu berkebaya..cun

::NureeN:: said...

cantik la sedondon 3 beraya.. si ayah la cikit x brapa nk msk.. kebaya eisya tue sama la ngan ellesya utk raya ke 2 tp lain cikit kainnyerr.. nanti nureen n3kan kebaya tue.. dpt ek sedondon dr ayu butiq.. yg mcm ellesya pakai tue x dpt la.. huhuuu

mamaRIFQY said...

Chanteq eisya berkebaya!!!!

qaseh johanna said...

salam lebaran...

at least ade gak..sy lgsg xde kak..sibuk beraya sana sini smp lupa nk bgmbo..