Monday, July 11, 2011

Syukur,masih ada lagi rezeki..

Permulaan minggu dah bermula..Kembali la kepada rutin bekerja seperti biasa..waaaa…bestnye dok umah ngan anak-anak..daddy lak tak ada 2 hari..so memang duk memerap kat umah jela..
Dah lama tak join contest sekarang ni..bila baca ada contest yang sempat tu,mood lak ada,sempat la gak join..lagipun leh gak update blog ni dari terbiar je kan..rezeki pun ada la sangkut dari yang mana join tu..Alhamdulillah..dah memang tertuliskan semua tu..rezeki Allah nak bagi..
30.ummi  eisya
ni contest yang tayang gigi tu..tempat pertama..
http://ejau.blogspot.com/2011/06/pemenang-sytc.html

IMG_1995
yang ni contest bersama payung..tempat pertama gak..syukur Alhamdulillah..
http://boongakecik.blogspot.com/2011/07/assalammualaikum-tak-jawab-dosa.html
hadiah pic eisya tu dah sampai..dapat jeans ngan blouse..terima kasih ye pengajur..

p/s:-sabtu hari tu adalah satu sejarah lagi wat negara kita..lupakan apa yang berlaku..simpan dalam lipatan sejarah..fikir dan kita semua kena bersatu..tak kiralah PARTI mana sekalipun..martabatkan semula kedaulatan dan maruah negara kita..semangat PATRIOTIK tu tak mengira PARTI atau BANGSA..Jangan kita menang bersorak kampung tergadai..sesuatu perlu dilakukan oleh kita semua..

1 comment:

Sitisifir10 said...

Tahniah!!! Kuikui...suka tgk gigi itu!!