Thursday, July 7, 2011

Operasi BERSIH kat blog ni..

Hah???Operasi 'Bersih'..

Ye betul..memang daku tangah menjalan operasi Bersih ni..ala,bersihkan blog ni la..dah lama berhabuk..tak sempat la nak update..busy ngan keje,anak2 lagi..lagipun minggu lepas tengah nak fokus kat sesuatu..hihi..

Pada yang dah tahu,n wishkan kat daku...terima kasih ye..Suziey,terima kasih gak sebab bagi tips..nanti aku story pengalaman tu ye..

Mood nak update dah datang sekarang ni..tapi tak leh banyak cite..kena skit2 intro dulu..bagi korang tgk ni dulu la..

ni hasil dari aku yang main hentam je masa ni..tak plan pun nak g amik sunset..masa otw nak balik jb minggu lepas,singgah sini jap..dah la rushing nak balik..so snap je la mana yang sempat..eh,byk lagi picas ni..tunggu ye..


kadang-kadang apa yang kita tak plan tu,mudah jekan..bila dah plan baik2,tapi ada je halangannya..emm tulah,kan orang selalu kata, 'kita hanya merancang,Allah yang tentukan.'

6 comments:

zaidah said...

walaupun tak dirancang tapi memang memadai....

Yan said...

nice..

Ila said...

hepi beday walaupun terlewat..cantik gambar tu

ieda said...

salam dikkk
lamanya akak x singgah sini ..
winduu tau
cantiknya permandangan .. di mana nie dik ??

Gieyana said...

betui2..setuju dgn kata2 ko tue..kita merancang Allah tentukan..:)

hurmss..x tau pon lg..x per, sure nnt akan tau juga kan..:)

shila ariff said...

nice pictures!!!...