Monday, October 31, 2011

Konvo

Awal bulan Oct aritu adik yg disayangi gi konvokesyen kat UIA Gombak. So aritu bertolak awal ke UIA dlm pukul 5.30am dah gerak. Family dah turun ke Gombak ari jumaat lagi. So far jalan ok takde jem. Tapi punye la jauh parking nak ke dewan konvo. Smpi2 je kat UIA dah dekat pukul 10.30am. Mandikan amani and aleesya kat RnR Seremban. Layan gambar bawah jela sekitar konvo kat sana….

IMG_3663 Angry bird utk aunty fikah….

IMG_3684 Classmate aunty fikah
 IMG_3699
Yeahh…… gembiranya dah konvo….
 IMG_3703Aunty n rakan2
 IMG_3730Gambar satu family
IMG_3746Amani interframe….  
IMG_3760Umi pun nak konvo
IMG_3773Angry bird lagi…..
IMG_3757
Eisya yang esoknya 09/10 dah berumur 3thn…..
Tahniah buat adikku, fikah. Sekarang dia keje di Kelantan. Semoga jadi Pharmacist yang cemerlang dan terbilang. Nanti boleh amani and eisya pawww aunty….. hihihi……

6 comments:

Lady Rina said...

sama ngan my niece...convo kt uia jgk last okt..

misya said...

congrats

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats to aunty eisya n amani tu yek..comei sgt eisya posing ngan bunga tuh..sukee..lame dh tk dpt bunga mcm nih..uhuk2x..

Nawwar said...

Tahniah..

Nak tag sis ni

http://setegar-kristal.blogspot.com/2011/11/ga-silaturrahim.html

harap sudi join,tq

Ummi Salsabila said...

uia!!! rindunya dgn tmpt itu..:)

lama tak visit sini.busy eh..kita keep in touch kat fb selalu ok.:)

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.

Terima kasih.