Sunday, October 30, 2011

Testing new template

Apa khabar semua?
Rasa dah lama tak update blog ni.
Naik bersawang dah…. Hihihi…..
Ni try refresh sket dengan new template and sidebar.
Korang tryla buka kat browser masing2 and test mcmana…. Ada lagging tak…
Banner tak buat lagi…. Feel free to comment….
Terimala pic untuk tatapan korang… Hehehe….



IMG_3835

8 comments:

Anamarza said...

Tak bleh nak komen la, saya pakai netbook screen kecik jadi tak bleh nampak semua, hihihi tak sabar nak tgk header baru :)

ibu_Arifa said...

cantiknyer...suka tgk tudung tuh..mcm lain sikit penampilan ko aku rase...hihihi.

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

singgah.. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

ok jek template ni..tkde masalah nk komen..silalah buat header cepat2 yek..boh gmbar eisya n amani yg tercomel..hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

guna template designer kan. me tak try2 lagi feature tu. mls nak godek :p

Ummi Nur said...

Hehe melawat lawat..

Ummi Hanie said...

hai fara ...

lama x jumpe ... ;)

baru tukar template blog ke .. nice ;)

no limit adventre said...

kunjungan sob :)