Tuesday, April 10, 2012

CAKKKKKK...Ingat lagi tak??????

Salam Korang!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alamak, dah hampir setahun tak menulis kat blog ni..rindunyaaaaaa...(eh yeke hampir setahun)..

macam-macam yang dah berlaku..dari pekerja dah jadi pelajar sepenuh masa..

eisya pun dah sekolah....

aku tak tahu apa aku nak tulis ni..tgh nak amik mood balik untuk menulis..

seyes, sangat merindui zaman berblogging dulu...

huh, semangat dan roh dah datang ni..hahahaaa...

nanti update lagi..ni kena bergegas siap nak pergi library...wat apa lagi????Assignment berlambak daaaa...

Sebelum tu, cuci dulu umah ni dengan pic anak-anak kesayangan i tu ye...Layannnnnnn





dah besar dah kan..Aleesya dan Amani...


jumpa lagi nanti.....luv korang.....

4 comments:

Anamarza said...

lama sungguh tak update ya..makin comel budak berdua tu bertambah comel bila pakai baju sedondon :)

ummiaqeef said...

wah..dah anak dara dah si kakak tu..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

tak jumpe kt blog
tai slalu jumpe kt fb
:)

Eliss Mie said...

baru semalam nak remove dari bloglist..hahahaha

seb baik update balik :p ingat dah tak mo blogging dah.