Thursday, November 27, 2014

Kali Pertama Dalam Tahun Ni.. ~2014~

taip padam..taip padam.. Apa jugalah nak tulis ni...

Entry pertama dalam tahun ni.. giler ko!!!!!!.. dah nak akhir tahun cik kak... pemalas.. hihihi..

tapi selalu juga jenguk kat sini.. baca n terjah blog kawan-kawan.. cuma untuk mencoret tu macam tak sempat je.. macam 'm' je.. macam tak de mood je.. hahahahaha...coiiiii

ni sebab cuti sekolah.. tetiba datang pulak semangat nak menulis kat sini.. dulu selalu je luahkan, ceritakan, apa-apa jelah kat sini.. wat-wat kenangan sendiri.. tersenyum sendiri bila baca yang lama-lama tu.. haihhh, tetiba terasa 'eh,tua dah tuan blog ni rupanya... kuikuikuiiii..

pasal keluarga???? alhamdulillah.. aleesya dan amani dah besar dah... aleesya tahun depan dah masuk darjah 1.. amani dah 5 tahun.. cepat tul masa.. macam nak dorang kecik je lagi.. tapi mana bolehkan.. harapkan moga dorang terus membesar dengan sempurna dan sihat.. tak tahu lah macam mana tahun depan.. aleesya dah masuk sek tu.. kena siap-siap macam ummi g sek gak la tu.. huru-haralah pagi-pagi nanti.. kecoh.. macam mak kita dulu..hahahaha..

pasal diri sendiri??? alhamdulillah juga.. sekarang ni dah mengajar di SMK Tasek Utara 2.. tempat menumpahkan tenaga dan ilmu di sana.. moga-moga terus kekal di sana.. umur pun dah semakin bertambah.. dah 30 an rupanya... tapi terasa muda je lagi.. kikikiki...

nak suh dia tumpang lalu kat sini lah.. baru best skit..layannnnn..











horay... berjaya hasilkan satu entry... clap..clap.. tuk diri sendiri.. hihihi.. siap gambar lagi.. pic masa raya haji.. oklah tu..untuk permulaan.. pas ni tgk kalau rajin update lagi.. cite-cite pasal g jenjalan lak.. daaa..

Assalamualaikum....

1 comment:

Ummu Athiyah Ismail said...

comelnyer anak2 dara tu...