Saturday, February 16, 2013

Restoren Makanan Laut Yeo Sekeluarga & Legoland.. (kenangan dpli)















amik kau..tak berupdate sekali letak gambar byk giler..wakakakaa..okla, kiranya n3 pertama di tahun baru 2013 ni..hihi..dah masuk bulan 2 baru nak n3 tahun baru..emmm hampeh tul..
gambar tu semua kenangan terakhir bersama kawan2 rapat..waaaaa..rindunya ngan korang..rindu nak duduk dalam kelas dgr lecture..rindu nak makan sesama.. segalanya dah berakhirkan..tak pe,ada rezeki kita jumpa lagi..walaupun laut cina selatan memisahkan kita...ceh wah..ayat mcm dlm drama..huhu...
itu saja sebagai permulaan n3.. oppss 18.2 ni dah mula LM (LATIHAN MENGAJAR).. takut lak tetiba..harap dapat buat yang terbaik.. nanti kita cite pasal LM tu.. cau cin cau..



5 comments:

Liza Ismail said...

Hahaha...setelah sekian lama yer...eh, mcm ne nak tambah add by nuffnang ni..blog aku tak update lagi ko..ajor cikit..

Liza Ismail said...

HAhaha...sekian lama yer x update..xpe..pasni rajin2 mengupdate yer..eh, mcm ne nak ada ads by nuffnang ni weh...blog aku pon baru bertapak..ajor wei...

Liza Ismail said...

halu2..testing2

Ummi Eisya&Amani said...

try

Puan Fifiey said...

bestnya g legoland..saya ni bila la nak sampai yer.. jauh sgt..:P Salam perkenalan.. jom follow blog saya balik..:)